О нама

Вртић и Предшколска установа „Анђео чувар“ почео је са радом 2009/2010. године у Новом Саду, налази се на веома атрактивном месту, на самој обали Дунава, који нас дели уједно и повезује са Фрушком гором.

Ова два бисера природе која су својом снагом исписала векове историје пре нас, чине део свакодневнице наше деце и најлепшим бојама вечне лепоте трајно боје њихова детињства. Успешних и плодотворних шест година нашег постојања, сагледавамо у сјају указаног нам родитељског поверења. Поверење и поштовање посвећених родитеља наше је непроцењиво благо и драгоценост коју доследно и са љубављу чувамо. И увек ћемо то чинити.

То је непогрешив путоказ за нас. Програм који спроводи наша установа верификован је од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Aкредитација вртића


Вртић и Предшколска установа „Анђео чувар“свој рад види кроз уважавање уникатне аутентичности сваког детета, па тако и остваривању комплетних потенцијала сваког од њих, уз отворену и обострану сарадњу установе и породице.
Стеченим новим знањима и социјалним вештинама код нас постиже се наш циљ да деца буду на углед себи, својој породици и целокупној друштвеној заједници.

О добробити деце брине бројан тим стучњака из области којом се бавимо. Ради се у малим групама и поред васпитача у свакодневни рад са децом укључени су између осталих педијатар, логопед, психолог и социолог . Деца носе обавезне униформе прилагођене узрасту, дневним активностима и годишњем добу.

Целокупан рад одвија се у периоду од 8:00 до 16:00.

У оквиру Вртића и Предшколске установе „Анђео чувар“ налазе се спортска сала са најсавременијом опремом прилагођена календарском узрасту детета, спортски терени са различитим подлогама, слана соба и теретана . Сви наши капацитети на располагању су Вашој деци и ту су због њих. У склопу наше образовне установе налази се и производна кухиња која деци обезбеђује четири квалитетна оброка током дана: доручак, воћна ужина, ручак и слатка ужина.

Превоз деце у оба правца, стално или повремено, реализован је аутобусима и аутомобилима наше установе.

Вртић и Предшколска установа Анђео чувар у програму је субвенција коју додељује град Нови Сад. За више информација посетите линк

Вртић и Предшколска установа „Анђео чувар“ и Основна школа „Свети Кирило и Методије“ чини јединствен систем образовања и васпитања.
Ово је портрет добродошлице у „Анђео чувар“.